Facebook Pixel 1520412057984454

mododent участва на Булмедика/Булдентал 2017

Булмедика Дентал София 17-19 май

Заповядайте на щанд ни на Булмедика/Булдентал 2017 – едно от най-големите събития в бранша. Може лесно да ни откриете в зала 2, щанд Б8. За по-лесна ориентация, можете да разгледате по-долу посочената карта на изложението.

Щанд mododent Bulmedica Dental 2017

На щанда на mododent ще можете да видите на живо всички продукти от онлайн магазина, както и демонстрации на живо на работа с материалите на Micerium и Filorga. Подготви ли сме редица изненади за посетителите на щанда.

Програма 17-19 май, зала 2, щанд Б8

Демонстрация на композити Micerium, Стефан Петров

Стефан Петров, демонстрация Micerium на Bulmedica Dental 2017

всеки ден, 11:00:12:00 ч.

17.05  от 11 ч. – Възстановяване на долен шести зъб. Ролята на функционалния емайл при минималната инвазия.
18.05  от 11 ч. – Полихроматично възстановяване на горен централен резец. Контрол на Hue, Chroma, Value.
19.05  от 11 ч. – Възстановяване на горен шести зъб. Ролята на функционалния емайл при минималната инвазия.

По време на демонстрацията, всеки посетител ще може лично да се запознае с материалите на Micerium и да получи отговор на всички свои въпроси.

„Попитай експерта?“ – лична консултация с д-р Софиен Риахи, д-р Бояна Бянова, д-р Ася Петрова и д-р Велислава Мазнева

Лектор Dental Macarons д-р Софиен Риахи  Лектор Dental Macarons Д-р Бояна Бянова д-р Ася Петрова Велислава Мазнева на щанда на mododent на Bulmedica/ Buldental 2017

всеки ден, 14:00-15:00 ч.

На щанда на mododent ще можете лично да разговаря с всеки един от лекарите.

д-р Софиен Риахи

Развива своите професионални интереси в областта на естетичната и възстановителна дентална медицина. Носител на награди – Усмивка на годината в категории Керамични Възстановявания (2014, 2015, 2016), Комплексно естетично възстановяване (2014) и Композитни възстановявания (2013).
Носител на награда CERAMISTS MASTER CUP

д-р Бояна Бянова

Управител Virtue Dental Center, София – естетична дентална медицина, протетика. Преминала курсове на обучение: Лоренцо Ванини, Дидие Диечи, Галип Гюрел, Паскал Мане, лектори от Доусън Академия, Биоемулейшън колоквиум 1, 2. Два пъти носител на наградата “Case of the week” на световната дентална платформа Style Italiano. Първо място “Усмивка на годината”2015, категория “ Комплексно естетично възстановяване”

д-р Ася Петрова

Завършила дентална медицина през 2012 година в София. Развива своите професионални интереси в областта на естетичната и минимално-инвазивна стоматология, както и невромускулна стоматология. През януари 2017 година открива своя практика в Люксембург, насочена към естетичната и протетична дентална медицина.

Можете да обсъдите с тях всички въпроси, които ви интересуват. Също така и тримата имат дългогодишен опит с композит Micerium.

д-р Велислава Мазнева

Дипломиран лекар по дентална медицина през 2014. До днешна дата се развива в областта на интра- и екстраоралния естетичен подход към пациентите. Посетила е множество обучения и форуми с практическа насоченост към естетичната и протетична минимално-инвазивна стоматология.

Естетична реконструкция на лице с Filorga ART Filler на живо, демонстратор д-р Мария Тончева, естетичен дерматолог

Лектор Dental Macarons Д-р Мария Тончева

19.05, 14:00 ч.

Първата в България демонстрация на живо с филърите на Filorga ART Filler! Не пропускайте този уникален шанс!

д-р Мария Тончева е с широк международен опит – в Съединените щати и в Европа (Великобритания, Швейцария и Франция). Пълноправен член на American Academy of Aesthetic Medicine, European College of Aesthetic Medicine и Асоциацията на дерматолозите в България. Сертифициран международен инструктор, консултант и автор на редица статии в областта на естетичната дерматология.

След всяка демонстрация ще имате възможност сами да се запознаете с продуктите на Micerium и Filorga. Очакват ви и големи изненади! Очакваме ви! Зала 2, щанд Б8