С цел да защитим личните Ви данни и фактът, че от 25 май 2018г. започва да се прилага Регламент на Европейския парламент и на Съвета (ЕС) от 27 април 2016г. №2016/679 (GDPR), бихме искали да Ви информираме, че сме адаптирали правилата за обработка на личните ви данни.

mododent.bg съхранява сигурно всяка лична информация, която клиентите предоставят доброволно като електронна поща, адрес и телефон, като предприема подходящите технически и организационни мерки за защита срещу непозволена или незаконна обработка на личната информация на всеки.

mododent.bg няма достъп до финансовата информация на клиентите.

По време на посещението в сайта, mododent.bg може да събира лична информация, необходима, за да се създаде профила, за доставка на поръчките, отговаряне на запитвания, фактуриране и други. Информацията се съхранява толкова дълго, колкото е необходимо, за да се обработи поръчката или да се изпраща промоционални съобщения.

При регистрация в mododent.bg се абонирате за бъдещи промоции и специални оферти. Може да се отпишете от услугата по всяко време като изпратите e-mail на office@mododent.bg