Facebook Pixel 1520412057984454

mododent на Dental Macarons

mododent на Dental Macarons

mododent бе официален спонсор на събитието Dental Macarons – лекционен семинар за съвременна дентална медицина и зъботехника, ориентирани към пациента. Това е част от поредица събития, които mododent подкрепя с цел развиването на бранша в България и споделянето на ноу-хау. Мисията ни е всички професионалисти да имат достъп до най-висококачествените материали и инструменти за ежедневната им дентална практика.

Събитието премина с голям интерес от страна на всички участници, които имаха възможността и да ни посетят на щанда. Успяхме да ги запознаем с богатото портфолио от продукти на Micerium, което до скоро бе познато в България единствено с техният висок клас композитни материали. Денталните лекари бяха запознати и с възможностите за цялостното завършване на усмивката с ART Filler и хиалуронова киселина от Filorga.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/mododent/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 172

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *