Доставката за София е в същия ден, а за страната е на следващия работен ден.

На посоченият от теб имейл ще получиш потвърждение за поръчката, номера на заявката и сумата, която дължиш.

Може да заплатиш онлайн поръчката си с кредитна карта MasterCard, Maestro, Visa, с наложен платеж или по банков път.

mododent издава ДДС фактури. Единствено трябва да попълниш всички необходими данни за фактура при правенето на поръчката. Фактурата ще бъде налична за сваляне от „Моя профил“ до 1 седмица след датата на поръчката.

След направена поръчка, ако установиш, че посочените данни са некоректни и желаеш да ги промениш – ( въведени са данни на физическо лице, а искаш да бъдат на фирма/смяна на адрес/телефон/МОЛ), може да го направиш като пишеш на office@mododent.bg или ни се обадиш на тел.  089 3628857.

Важно уточнение е, че такава корекция може да се направи до 35 дена от фактурирането на поръчката.

За да може да се възползваш от ваучер е необходимо да попълниш полето „промо код“ в заявката. При вече изпратени поръчки, няма как да бъде приложен ваучер/промо код.

Продукти в онлайн магазина са с гаранция, предоставена от съответният производител.

mododent стартира дейност с производителите Micerium и Filorga, като съвсем скоро ще бъдат добавени още доказани световни компании, лидери в своята област.

Продуктите в онлайн магазина www.mododent.bg могат да бъдат върнати до 30 дена от дата на покупка в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и са във вида, в който са получени. За целта моля попълнете правилно формулярът на страница Рекламация и Връщане.

Сумата за поръчката ще бъде възстановена по съответния начин на плащане, който е използван при самата поръчка. Разходите за куриерски услуги за върнати продукти е за сметка на потребителя.