mododent.bg – онлайн магазин от професионалисти за професионалисти

Създадох www.mododent.bg, защото вярвам, че технологиите и иновациите са водещи в нашия професионален живот и онлайн пазаруването трябва да бъде част от него.

Едно място, където е събрано само най-доброто от световния пазар, представено е по най-лесния и достъпен начин и може да бъде закупено само с 2 клика, във всеки един момент, в който пожелаеш.

Името mododent не е случайно и то въплъщава нашата философия. Modo идва от италиански език „начин“, „посока“ – ние искаме денталните услуги в България да се развиват и да се използват най-добрите материали, най-новите технологии и практики, така че крайният продукт да бъде на световно равнище.

През годините съм доказал с работата си, че държа на качеството и работя само с най-добрите материали на пазара. Тази философия е заложена и в онлайн магазина.

Избрах продуктите на Micerium, защото лично аз се убедих колко са добри и не просто защото характеристиките им са уникални и са еквивалентни на естествения емайл и дентин, но и с тях имаш различно усеща за скулптуриране.

Съвсем скоро ще добавим още производители, така че всеки специалист – зъболекар или зъботехник ще намери своите уникални по характеристики, материали.

Направихме безплатна доставката на всички продукти в онлайн магазина, за да може всеки да поръчва свободно количеството, което му е необходимо.

За Вас оставихме само да дадете най-доброто от себе си за красивата усмивка. А тя си заслужава, нали?