www.mododent.bg онлайн магазин за стоматологични и зъботехнически материали и инструменти, създаден от професионалисти за професионалисти

# лесно онлайн пазаруване

Онлайн магазинът www.mododent.bg е създаден така, че максимално да те улеснява при търсене на стоматологични и зъботехнически материали и да ти представи в най-голяма пълнота цялата необходима информация, така че свободно и лесно да избереш най-подходящите продукти за твоята работа. Ние знаем, че времето е един от най-ценните ресурси, който липсва, на всеки един от нас.

# пълна прозрачност

В онлайн магазина, всеки продукт е представен с актуална цена, без да е необходимо да сваляш допълнително каталог в .pdf или да пускаш запитване, за да получиш цени.

# поръчка само с 2 кликa

Вече не е нужно да звъниш по телефона и да чакаш, за да направиш заявка. Само с няколко клика и нужните ти материали ще бъдат изпратени до твоята клиника/кабинет/лаборатория.

# поръчка по всяко време и от всякъде

С десктоп и мобилната версия на www.mododent.bg може да поръчваш от всяка точка през компютър, лаптоп, таблет или телефон и по-всяко време на деня (не е нужно да следиш дали ще изпуснеш работното време)

# само продукти висок клас

Всеки продукт, който е качен в онлайн магазина е внимателно подбран, така че винаги да може да разчиташ на висок клас материали, инструменти и апаратура.

# безплатна доставка в цялата страна

Всички продукти в онлайн магазина mododent.bg са с безплатна доставка за цялата страна. Може да поръчаш точно толкова количество, колкото ти е необходимо.

# доставка в същия ден за София

Работата не трябва да спира, заради липса на един или друг материал. За това ние сме много гъвкави и можем да ти доставим необходимото количество материали още в същия ден в рамки на град София. За останалите населени места, реагираме с доставката в следващия работен ден.

# история на поръчките за лесно проследяване

Пълна информация в профила ти за всички поръчки, което помага за още по-лесното пазаруване и проследяване на какъв интервал от време са необходими да се правят поръчките и на каква стойност. По този начин може още по-лесно да си планираш разходите за материали.

# издаване на ДДС фактури

mododent издава ДДС фактури, така че да може да се възползваш от данъчният кредит за материали, инструменти и апаратура.

# фактури, директно в профила ти

Готовите фактури директно се прикрепят към твоя профил, така че единственото необходимо е да се свали файлът и да се предаде към счетоводството.